Bettebet Şikayet

0 0 votes
Article Rating

Yeni kurulmuş olan bir site olarak inceleyebileceğimiz bu ismin vermiş olduğu hizmetlerindeki detay bilgileri incelemeye aldığımızda görüyoruz ki bu sitede bir lisanslı hizmet sunulmakta. Sitenin lisansının Curacao merkezli olduğu görülürken sunulan lisansının numarası da 8048/JAZ2017-009 olarak belirtilmiştir. Bu şekilde yer alan bilgilerinin haricinde bir de site içerisinde görmekteyiz ki müşterilere kaliteli alt yapı markaları ile hem spor hem de casino oyunları hizmetleri sunulmakta. Dolayısıyla da hizmet kapsamında pek de bir Bettebet şikayet ve benzer durumlar oluşmuyor. Sitenin hizmetlerinden yararlanmak için üyelik ve para yatırma işlemlerinin gerçekleştirilmiş olması yeterli kabul edilmekte.

Bettebet Canlı Destek Şikayetleri

Sitenin içerisinde yer alan hizmet seçenekleri arasında müşteri hizmetleri kapsamında bir canlı destek hattının da sunulduğunu görebiliyoruz. Bu canlı destek hattını incelediğimizde tüm müşterilere 7/24 şeklinde bir hizmet anlayışının bulunduğu görülmektedir. Sitenin 7/24 şeklinde hizmetlerinin bulunması Bettebet canlı destek şikayetleri gibi durumların da oluşmamasına neden olmakta. Yani herhangi bir cevap vermeme, çözüm üretmeme gibi problemler bu site için bulunmuyor.

Bettebet Yeni Giriş Adresi Şikayetleri

Site müşterilerine yeni hizmet vermeye başlamış. Bu hizmetlerini yurt dışı kaynaklı bir şekilde ülkemizde sunsa da herhangi bir şekilde erişim engeline maruz kalmadığını görüyoruz. Yani dolayısıyla BTK tarafından erişim getirilmediği için de adres değişikliğine gitmemiş. Bettebet yeni giriş adresi şikayetleri de bu sebeple oluşmuyor. Sitenin direk orijinal isminden herhangi bir şekilde giriş ayarı, program ve benzer durumlar oluşmadan girişlerin gerçekleştirilebilmesi mümkün.

Bettebet Para Çekme Şikayetleri

Sitede üyeliklerin ve ardından para yatırma işlemlerinin de gerçekleştirilmesi ile birlikte çeşitli işlem seçeneklerinden bir tanesinin de para çekme işlemleri olduğunu görüyoruz. Bu para çekme işlemlerinde müşterilere bazı yöntemler sunulmuş. Bu sunulan yöntemler ile güvenilir bir şekilde çekimler gerçekleştirilebiliyor. Herhangi bir şekilde Bettebet para çekme şikayetlerinin bulunmamasının en önemli sebeplerinde bir tanesinin de lisansı olduğunu aslında söyleyebiliyoruz. Sitede müşterilere oldukça güvenilir bir isim olan Curacao isminden gelen bir lisans ile hizmet verildiğinden bu tür finansal işlemlerde problemler oluşmamakta.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
0 0 votes
Article Rating
Abone ol!
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments